Esthetische Tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde is de kunst en wetenschap van het verbeteren van de esthetiek van uw glimlach. Het omvat een breed scala aan behandelingen die gericht zijn op het creëren van een stralende glimlach die bij uw persoonlijkheid en gezicht past. Bij onze praktijk gebruiken we geavanceerde technologie en technieken om uw glimlach te verfraaien en te perfectioneren.


Chirurgie & implantologie

Chirurgie en implantologie zijn disciplines binnen de tandheelkunde die zich richten op het herstellen van verloren tanden, het verbeteren van de kauwfunctie en het herstellen van de esthetiek van uw glimlach. Deze procedures omvatten een scala aan behandelingen die zowel de functionaliteit als de schoonheid van uw gebit kunnen herstellen.


Kroon- en brugwerk

Kroon- en Brugwerk zijn tandheelkundige restauratieve procedures die zijn ontworpen om beschadigde, verzwakte of ontbrekende tanden te herstellen. Deze behandelingen helpen niet alleen de functionaliteit van uw gebit te verbeteren, maar ze kunnen ook uw glimlach transformeren en uw zelfvertrouwen herstellen.


Paradontalogie

Parodontologie is het gebied van de tandheelkunde dat zich richt op de preventie, diagnose en behandeling van tandvleesaandoeningen (parodontitis en gingivitis) en andere aandoeningen van het ondersteunende weefsel van uw gebit. Een gezond tandvlees is essentieel voor het behoud van uw tanden en een stralende glimlach.


Wortelkanaal behandeling

Welkom bij onze gespecialiseerde tandartsenpraktijk, waar we bekend staan om onze deskundige wortelkanaalbehandelingen die tanden redden van ernstige infecties en pijn. We begrijpen dat tandpijn zeer ongemakkelijk kan zijn, en we zijn hier om u te helpen weer te lachen en te genieten van een gezond gebit.